Trädgårdsdesign

Vi erbjuder trädgårdsdesign i syfte att höja både livskvalité och det ekonomiska värdet av er trädgård. Vi utför uppdrag från rådgivning inför små förändringar till koordinering av helhetslösningar, allt efter era önskemål och trädgårdens förutsättningar. Planera en villaträdgård är roligt.

Planera trädgård

En detaljerad planering av villaträdgård börjar med ett möte i din trädgård. Detta ligger sedan till grund för en illustrationsplan, 3D-ritningar, planteringsplaner, skötselplan, markplaneringsplan, bygglovshandlingar, konstruktionsritning, växt- och materiellistor, allt beroende på vad ni behöver. En detaljerad planering av en villaträdgård ger all den informationen som ni eller en anläggare behöver för att anlägga er drömträdgård på ett effektivt och hållbart sätt. Att planera en trädgård kräver resurser. Låt en unik trädgårdsdesign och tydlig planering ligga till grund för arbetet av er drömträdgård.

Illustrationsplan

Illustrationsplan startar med analys av utgångsläget och er vision i den egna trädgården. Resultatet blir en skalenlig illustrationsplan (planritning) som ligger till grund för anläggning eller utveckling av trädgården. Den innehåller så klart mått, markplaneringsplan samt växt- och materiellistor.

Trädgårdskonsultation

En trädgårdskonsultation fördelar fokus mellan funktion och estetik och är en vanlig tjänst vid både nyanläggning och i den befintliga trädgården. Trädgårdskonsultation helt efter era önskemål i hela eller delar av trädgården. Vi hjälper er hitta konkreta lösningar direkt på plats.