adddesign logotyp vit
add:design Anna Stenberg
logotyp
Anna Stenberg är inredare och trädgårdsarkitekt på add:design i Skaraborg. Sedan 2015 har hon ritat trädgårdar, hus, gårdar, inredningar och låtit genomföra både små och stora projekt för både villaägare, företag och kommun.
Inspirationsträdgård för Nordiska trädgårdar, Inredia, projekt, föreläsningar, utbildningar och en massa roliga uppdrag. Listan blir ju lång efter några år i branschen men mötet med kunden och att hitta lösningar är alltid lika kul och jag älskar att utmana mina egna tankar för att skapa något ännu bättre.
”Jag anpassar stilen efter platsen och kundens önskemål men alltid med ledordet helhet.”

Skaraborg, Skövde, Hjo och Mariestad

Jag tar uppdrag i hela Sverige och då genomför vi digitala möten. Men för att verkligen hitta den perfekta lösningen och göra det enkelt för dig som kund föredrar jag att vi ses på plats och då har jag mina kunder i Skaraborg mellan Vänern och Vättern. Just nu har jag kunder på Kållandsö, Tidaholm, Tiveden och Billingen.

Samarbeten
Jag försöker alltid hjälpa till att hitta arborister, anläggare, leverantörer och byggföretag där du som kund finns. På mina sociala medier strävar jag efter att tala om vem som genomfört arbetet eller vilka företag som levererat inredning och växter.

Hör med mig om ditt drömprojekt.
0709-66 22 78