Inredningsdesign

Vi erbjuder inredningsdesign i syfte att höja både livskvalité och det ekonomiska värdet av er bostad. Vi utför uppdrag från rådgivning inför små förändringar till koordinering av helhetslösningar, allt efter era önskemål och bostadens förutsättningar.

Varför inredare?

Vill du utveckla ditt hem, ett hus eller kanske en arbetsplats? Jag har hjälpt mängder med kunder trivas bättre och få just den där helheten de drömt om. Ett uppdrag kan handla om ett enstaka rum men det är inte ovanligt att projekten är mer omfattande och vi ritar om huset både ut- och invändigt för att passa er.

Förtroendet att utveckla drömhem

Jag har fått förtroendet att förändra människors liv genom att hjälpa dem med planer och ritningar för drömhemmet och några gånger har jag även varit med som projektledare genom hela processen, från analys till bygglovsritningar och från löpande samarbete med hantverkarna till styling och att sätta sista vasen på bordet innan kunden kommer hem. Berätta om just ditt problem så ska jag ge dig ett förslag på lösning.

Inredningskonsultation

Inredningskonsultation helt efter era önskemål i hela eller delar av bostaden. Vi hjälper er hitta konkreta lösningar direkt på plats.