En bild säger mer än ord och vill du se några genomförda uppdrag eller pågående projekt så finns det på instagram och facebook. Det går också att få referenser inför stora projekt.

Några röster från nöjda kunder

”Förutom att Anna har en otrolig kunskap så är hon genuin, har förmågan att se möjligheter, göra förändringar under processens gång och fantastisk på att lyssna in på just kundens önskemål. Vi har anlitat Anna tre gånger och har varit väldigt nöjda alla gånger. Hon samlar in väsentlig information och är noggrann så att vi har en gemensam målbild innan projektet startar. Anna har skapat en fantastisk trädgård i vårt permanentboende med poolområde, utedusch, pergola, växter & träd samt utebelysning. Vi var så nöjda så vi bad Anna att rita vårt sommarhus. Anna tog fram skisser på fasad och planlösning som sedan Willa Nordic använt som underlag. Huset ska snart byggas och vi behövde hjälp med att ta fram ritningar för trädgården, vilket inte är så lätt då vi bygger på berg. Hon har nyss gjort klart dessa och vi är otroligt nöjda med resultatet. Vi rekommenderar verkligen Anna, hon är en stjärna!”
”Anna har en härlig känsla i sitt sätt att möta kunden. Först samtal om mina tankar och önskningar, sedan tittade vi tillsammans på projektet. Hon har på ett proffsigt, men enkelt sätt hittat stilen i mitt vardagsrum, precis som jag velat ha det.”
”Trevlig, väldigt kunnig med många bra idéer! Kan varmt rekommendera!”
”Vi behövde hjälp med att utforma en 40-år gammal trädgård som egentligen aldrig varit en trädgård på riktigt. Därtill bredda en garageuppfart och göra plats för soptunnor. Kontaktade Anna på Add:design som kom hem och samtalade med oss för att bilda sig en uppfattning om oss och hur vi kunde tänkas vilja ha det designat. Mätte och fotade."
”Förslaget vi fick inom 14 dagar var så underbart fint och vi tänker att vi kommer göra det här rakt av, ta lite i taget alltefter vad vi har tid till. Vi är ”självgörare”. Anna gjorde grundliga ritningar, växtförslag och fick alltihop att kännas som olika rum i en trädgård. Allt specificerat.”
”Anna gjorde en gediget, kunnigt och lättsamt avtryck och var trevlig att prata med. Priset var fast.”
” Anna har fått uppgiften att skräddarsy gårdens situationsplan, trädgården samt byggnaderna utanför och innanför. Detta enorma jobb har kantats av enkelhet och smidighet rakt igenom.
Anna förmedlar en grym passion för sitt yrke!
Vi är riktigt nöjda med hennes jobb och rekommenderar varmt Adddesign.se!!”